Personvernerklæring

Sist oppdatert: Februar 2024.

Hvem vi er

Bergen boligfoto er drevet av Thorir Vidarr, org.nr. 989 631 233 (Brønnøysund), og er den delen av foretaket som håndterer bolig- og eiendomsfoto. Det er Thorir Vidarr som er ansvarlig for persondata til besøkende til dette nettstedet.

Vår nettstedsadresse er: https://bergenboligfoto.no.

Informasjonskapsler

Med mindre en besøker innloggingssiden på dette nettstedet oppretter det ikke informasjonskaplser i brukers nettleser.

Dine personopplysninger

Når og hvilken opplysninger vi samler inn

Vi forsøker å samle inn kun den informasjonen om våre besøkende og kunder vi har behov for.

Når en sender forespørsel via dette nettstedet ber vi om relevant informasjon for å kunne behandle henvendelsen. Informasjonen vi ber om varierer ut ifra henvendelsen og vil i alle tilfeller inkludere navn, e-post og telefonnummer, og ved mer spesifikke forespørsler og bestillinger har vi i tillegg behov for opplysninger om adresser (faktura- og oppdragsadresse), samt tilknytning til bedrift.

IP-adresser og klokkelsett for henvendelser kan bli lagret.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi bruker systemer fra følgende leverandører:

  • Conta (faktura)
  • Domeneshop (domeneregistrar)
  • ProISP (webhotell)
  • Telia (telefoni)
  • Zoho (e-post og oppdragshåndtering)

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer henvendelser i minimum 12 måneder. Henvendelser som ikke fører til kundeforhold slettes etter maks. 25 måneder. Vi sletter ikke-relevante henvendelser som er blitt mer enn 12 måneder gamle i januar hvert år. Eksempelvis vil en henvendelse fra februar 2024 bli oppbevart til februar 2025 (ref. 12 måneder, minimum) og slettes i januar 2026.

Opplysninger som gjelder kundeforhold oppbevares, både i henhold til regler om bokføring og for å kunne referere til kommunikasjonshistorikk, for eksempel i tilfelle tvister.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Du kan be om å få informasjon om personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Svar på en slik henvendelse kan ta opp til fire uker.