2D og 3D plantegning for boligsalg

En illustrativ plantegning hjelper den potensielle kjøperen å huske detaljer fra din eiendom og se for seg egne løsninger

2D og 3D plantegninger av leilighet i boligblokk.

Det er med god grunn at plantegninger ble så populære.

En på boligjakt har gjerne vært på flere visninger og da kan det være vanskelig å huske detaljene fra de enkelte boligene. Inneholder presentasjonen en 2D og/eller 3D plantegning har potensielle kjøpere lettere for å danne seg et mentalt bilde av eget hjem mellom nye vegger, og huske nettopp din eiendom.

En annen grunn til å investere i plantegning kan være å illustrere eiendommer som av ulike årsaker ikke er så godt egnet som fotoobjekter. Det kan være oppussingsprosjekt, eller at det ikke har vært anledning for å gjøre nødvendige forberedelser i boligen for å få laget bra bilder.

“Superbra plantegninger og rask levering”

Raymond Handeland, Handeland Byggsøk

Levering

2D og 3D plantegninger har samme leveringstid som våre fotooppdrag, to virkedager. Hvis det haster kan de leveres neste virkedag mot et lite pristillegg.

Viktig

Husk at 2D og 3D plantegninger er illustrasjoner, og ikke tekniske dokumenter. De er ikke ment å være 100% nøyaktige, og overflater vil variere fra faktiske forhold.

Kom i gang og bestill fotografering av ditt salgsobjekt.